Πώς να έρθετε στο ENDO CENTER KAOURI στη Λεμεσό

Οδός Πέτρου Τσίρου 26, Μίτσινγκας Σέντερ, 1ος όροφος, διαμ 101, 3075, Λεμεσός- Κύπρος

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ:

1. ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΜΑΚΑΡΙΟΥ)

Οδηγώντας επί της λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ (κατευθυνόμενοι από τα ΦΩΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΦΕ ΠΑΡΙ προς ΔΥΤΙΚΑ -Πάφο) στα ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΩΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ στρίβετε προς τα ΔΕΞΙΑ στην οδό Πέτρου Τσίρου.

 

Προχωράτε επί της Πέτρου Τσίρου  για 100 μέτρα και στο ΔΕΞΙ σας χέρι θα δείτε ένα τριώροφο κτιριο που είναι το Μίτσινγκας Σέντερ. Ακριβώς απέναντι στο αριστερό σας χέρι είναι το πολυκατάστημα DEBENHAMS.

 

Η είσοδος του κτιρίου είναι από το πλάι (γωνία Πέτρου Τσίρου 26 και Φιλοπάππου).

 

Ανεβαίνετε στον 1ο όροφο στο διαμέρισμα 101, όπου στεγάζεται το ENDO CENTER KAOURI στην πόλη της Λεμεσού.

 

 

 

 

 

 

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ:

1. ΑΠΟ ΤΟ HIGH WAY (ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ):

Από το round about ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ - ΤΡΟΟΔΟΥΣ (εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβούζας) κατευθύνεστε ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ και ΛΕΩΦΟΡΟ Νίκου Παττίχη.

Αφού περάσετε τα πρώτα ΦΩΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ που θα συναντήσετε (διασταύρωση με ΛΕΩΦΟΡΟ Σπύρου Κυπριανού -πρώην Μακεδονίας-),  και τα επόμενα ΦΩΤΑ (ειναι Τ  με την  ΟΔΟ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ), προχωράτε ευθεία και φθάνετε στη διασταύρωση ΝΙΚΟΥ ΠΑΤΤΙΧΗ με τη Λεωφόρο Μακαρίου. Στρίβετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ και στα επόμενα ΦΩΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ  (ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΛΕΩΦ ΜΑΚΑΡΙΟΥ με ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΙΡΟΥ) στρίβετε ΠΑΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην οδό Πέτρου Τσίρου.

 

Προχωράτε επί της Πέτρου Τσίρου  για 100 μέτρα και στο ΔΕΞΙ σας χέρι θα δείτε ένα τριώροφο κτιριο που είναι το Μίτσινγκας Σέντερ. Ακριβώς απέναντι στο αριστερό σας χέρι είναι το πολυκατάστημα DEBENHAMS.

 

Η είσοδος του κτιρίου είναι από το πλάι (γωνία Πέτρου Τσίρου 26 και Φιλοπάππου).

 

Ανεβαίνετε στον 1ο όροφο στο διαμέρισμα 101, όπου στεγάζεται το ENDO CENTER KAOURI στην πόλη της Λεμεσού.

 

 

 

 

 

 

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am