ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

από 10/2014  Ειδικός Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος - Private Practice- Επιστημονική Υπεύθυνη στο Endo Center Kaouri

 

10/2014 Επέτυχε στις Εξετάσεις Ιατρικής Ειδικότητας Ενδοκρινολογίας στην Εξεταστική Επιτροπή Πανεπιστημίου Αθηνών

 

9/2010 - 9/2014

Ειδικευόμενη ιατρός στην  Ενδοκρινολογία και στο Διαβήτη  στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα- Διαβητολογικό Κέντρο του ΓΝΑ “Ο Ευαγγελισμός”

 

7/2008 - 9/2010

Medical Doctor - DHI Medical Group 

Από 06/2009 Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008

 

7/2004 - 3/2007 

Ειδικευόμενη ιατρός στην Εσωτερική Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου - Κρήτης 

 

2/2004 - 7/2004

6μηνη Άσκηση στην Εσωτερική Παθολογία ως preregistration doctor στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Κύπρου

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

2007- 2010  

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή» (κατέθυνση Διατροφή και Άσκηση) στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Μεταπτυχιακή διατριβή: 

«Η επίδραση της σύστασης της δίαιτας στην ενδοθηλιακή λειτουργία υπερτασικών ασθενών: Χορήγηση σησαμελαίου σε οξεία μεταγευματική και χρόνια χορήγηση)

 

2009 Εκπαίδευση-Πιστοποίηση ως Εσωτερική Επιθεωρήτρια του προτύπου ελέγχου ποιότητας ISO 9001:2008 από την TUV Austria Hellas

 

1997- 2003 

Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 

Υποτροφία που χορηγείται σε άριστους μαθητές από το Υπουργείο Οικονομικών Κύπρου

 

1996 

Απολυτήριο Λυκείου, Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, Λεμεσός-Κύπρος 

Σημαιοφόρος 1995-1996

 

1994-1996 GCE A Levels: Pure Mathematics, Statistics, Applied Mathematics, Physics, SAT Maths 1&2 (Advanced) σε εξωσχολικό χρόνο

1993 Απόφοιτος Τσιρείου Γυμνασίου Λεμεσού

1992 - 1993 Σημαιοφόρος του Τσιρείου Γυμνασίου Λεμεσού

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am