Πώς να έρθετε στο Endo Center Kaouri στο Γέρακα (οδός Μελίτωνος 3 -κτίριο Medicon- 1ος όροφος)

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ:

1. Από το Σταυρό Αγίας Παρασκευής -ερχόμενοι από Αθήνα στην άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων- στρίβετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ προς Πεντέλη, στην οδό Κλεισθένους.

Στα φανάρια προχωράτε ευθεία (στα ΔΕΞΙΑ του διχασμού).

Προχωράτε επί της οδού ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ για 2,4 km. Θα δείτε στον αριθμό 236 την OPEL (κίτρινες πινακίδες).

Στρίβετε ΔΕΞΙΑ στην οδό ΗΣΙΟΔΟΥ. Προχωράτε ευθεία για 500 μέτρα περίπου και φτάνετε σε φανάρι (Διασταύρωση Αγίου Νεκταρίου και Ησιόδου).

Προχωράτε ευθεία 100 μέτρα  και μπαίνετε στην οδό Βοΐου.

Σε 100 μέτρα στρίβετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην οδό Μελίτωνος.

Στον αριθμό 3 βρίσκεται το κτίριο της Medicon όπου στον 1ο όροφο στεγάζεται το Endo Center Kaouri.

 

2. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Από το Σταυρό Αγίας Παρασκευής προχωράτε από τη Μεσογείων ευθεία στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Μετά από 2 Km περίπου στρίβετε στο φανάρι ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην οδό Εύρου (αμέσως πριν από to Carrefour Γέρακα).

Προχωράτε επί της οδού Εύρου και μπαίνετε στη Λεωφόρο Γέρακα.

Προχωράτε περίπου 2 km και θα δείτε ένα μεγάλο συγκρότημα στο ΔΕΞΙ σας χέρι (εργοστάσιο NIVEA). Εκεί έχει φανάρι και στριβετε ΔΕΞΙΑ στην οδό 

Βοΐου.

Σε 100 μέτρα στρίβετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην οδό Μελίτωνος.

Στον αριθμό 3 βρίσκεται το κτίριο της Medicon όπου στον 1ο όροφο στεγάζεται το Endo Center Kaouri

 

 

 

ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Μπλε γραμμή του μετρό.

Κατεβαίνετε στη στάση μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Η απόσταση του Endo Center Kaouri Γέρακας είναι στα 3km) -μέσω λεωφόρου Ηρακλείτου).

Απο εκεί μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο 302 και να κατεβείτε στην 5η στη σειρά στάση που ονομάζεται Αγίου Νεκταρίου επί της οδού Αγίου Νεκταρίου.

Προχωράτε προς νότια και

στη διασταύρωση -με φανάρια- όταν δείτε την καφετέρια Roaster's Coffee , στρίψετε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην οδό Βοΐου.

Προχωράτε 100 μέτρα και θα δείτε στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ σας χέρι ένα μεγάλο λευκό κτίριο στην οδό Μελίτωνος 3. Πρόκειται για το κτίριο της Medicon όπου στον 1ο όροφο στεγάζεται το Endo Center Kaouri.

PARKING -ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Στην οδό Μελίτωνος υπάρχει ΠΑΝΤΑ διαθέσιμος απεριόριστος χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση.

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am