Πώς να έρθετε στο Endo Center Kaouri στην Αγία Παρασκευή (Οδός Αγίου Ιωάννου 31, 1ος όροφος)

ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΣΟ:

1. Ερχόμενοι από το κέντρο της Αθήνας στην άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων- στο ύψος της πλατείας της Αγίας Παρασκευής υπάρχει φανάρι που οδηγεί στην πλατεία. Στρίβετε ΔΕΞΙΑ προς την πλατεία, στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Ακολουθάτε την πορεία του δρόμου (στα 30μ υπαρχει ανοικτη στροφή ΑΡΙΣΤΕΡΑ δίπλα από την πλατεία).

Θα δείτε στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ σας χέρι την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Στρίβετε ΔΕΞΙΑ (προς τον Υμηττό) όπου είναι η οδός Αγίου Ιωάννου.

Προχωράτε ευθεία και στα 300μ στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ σας, (αμέσως μετά το Α΄ Δημοτικό Αγίας Παρασκευής), στον αριθμό 31 βρίσκεται το Endo Center Kaouri (1ος όροφος).

 

 

 

 

 

 

 

Parking - ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ:

Στην οδό Αγίου Ιωάννου -λίγες θέσεις- και στις κάθετους στην Αγίου Ιωάννου οδούς (πχ Σχολείου, Δαιδάλου, Ανθέων, Έαρος, Τρωάδος, Αχιλλέως).

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΧΡΕΩΣΗ:

Α. Στην Αγίου Ιωάννου 34, σε απόσταση 10 μέτρων από το ιατρείο υπάρχει ιδιωτικό parking με χαμηλές χρεώσεις (από 3 ευρώ εως 5 ευρώ μέγιστο)

Β Στην οδό Κοντοπούλου σε απόσταση 50 μέτρων από το ιατρείο (κάτω από το εμπορικό κέντρο Venus)  (χρέωση από 4 έως 6 ευρώ)

Γ Στην οδό Αχιλλέως σε απόσταση 80 μέτρων (κάτω από τα εμπορικά καταστήματα Berska και Hondos Center) με χρέωση από 4 έως 6 ευρώ)

 

ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Μπλε γραμμή του μετρό.

Κατεβαίνετε στη στάση μετρό Νομισματοκοπείο (Η απόσταση του Endo Center Kaouri Αγίας Παρασκευής είναι 2,5km).

Απο εκεί μπορείτε να πάρετε τα λεωφορεία

1. 406 (Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ του είναι εντός του σταθμού μετρό)  και να κατεβείτε στη στάση 11η ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ επί της οδού ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. Σε 10μ μέτρα στα ΔΕΞΙΑ σας, στον αριθμό 31 βρίσκεται το Endo Center Kaouri (στον 1ο όροφο).

2. Α5 ή 304 ή 305 ή 308  (από τη στάση ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ η οποία βρίσκεται 20μ από το σταθμό -ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ την οδό Κονδυλάκη. Κατεβαίνετε στην στάση ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ). Θα δείτε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Προχωράτε προς τα δεξιά με κατεύθυνση την οδό ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. Περπατάτε περίπου 500μέτρα (7 λεπτά) και στον αριθμό 31, στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ σας χέρι (κοιτάζοντας προς τον Υμηττό) βρίσκεται το Endo Center Kaouri.

3. Β5 (από τη στάση ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ η οποία βρίσκεται 20μ από το σταθμό -ΕΞΟΔΟΣ ΠΡΟΣ την οδό Κονδυλάκη. Κατεβαίνετε στο ΤΕΡΜΑ το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και περπατάτε 600μέτρα πρός την οδό ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (8 λεπτά). και στον αριθμό 31, στο ΑΡΙΣΤΕΡΟ σας χέρι (κοιτάζοντας προς τον Υμηττό) βρίσκεται το Endo Center Kaouri.

3. Το τέρμα της γραμμής 421 βρίσκεται στην Αγίου Ιωάννου 1. Από εκείνο το σημείο προχωράτε σε απόσταση περίπου 450 μέτρα και φτάνετε στον αριθμό 31 όπου βρίσκεται το Endo Center Kaouri.

 

Το Endo Center Kaouri (Ιδιωτικό Ενδοκρινολογικό Ιατρείο) απέχει από την πλατεία Αγίας Παρασκευής μόλις 400 μετρα.

Η πλατεία Αγίας Παρασκευής αποτελεί κομβικό σημείο. Από την πλατεία Αγίας Παρασκευής διέρχονται οι ακόλουθες γραμμές 304, 305, 308, 316 οι οποίες συνδέουν το Σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο με Αρτέμιδα, Παιανία , Κορωπί.

Επιπλέον η γραμμή Α5 συνδέει την Ανθούσα με το κέντρο της Αθήνας (Ακαδημία).

 

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am