ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ

 

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του

E.n.d.o. Center Kaouri.

Η λέξη (αρκτικόλεξο) E.n.d.o. σχηματίζεται από τα αρχικά γράμματα των λέξεων

Endocrinology

Nutrition

Diabetes

Obesity 

δηλαδή των αντικειμένων εξειδίκευσής μας που είναι: 

- Η Ενδοκρινολογία

- Η Διατροφή

- Ο Σακχαρώδης διαβήτης

- Η Παχυσαρκία

Στο κέντρο μας μπορείτε να παρακολουθείστε στους τομείς που περιγράφονται αναλυτικότερα στις επιμέρους σελίδες.

Συνοπτικά αναφέρουμε στα νοσήματα θυρεοειδούς, υπόφυσης, επινεφριδίων, ωοθηκών και όρχεων και του παγκρέατος (όλων δηλαδή όλων των ενδοκρινών αδένων). Τονίζουμε εδώ ότι και ο σακχαρώδης διαβήτης εντάσσεται στα ενδοκρινικά νοσήματα δεδομένου ότι αποτελεί διαταραχή της έκκρισης της ινσουλίνης ή και ανεπάρκεια της ίδιας ορμόνης. Επιπρόσθετα μπορείτε να λάβετε ανάλογα με την περίπτωση εξατομικευμένη διατροφή που να στοχεύει στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματός σας (πχ σακχαρώδης διαβήτης, οστεοπόρωση). Τονίζουμε επίσης ότι η παχυσαρκία έχει ταξινομηθεί ως νόσημα σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και η αντιμετώπιση της προϋποθέτει Ενδοκρινολογική αξιολόγηση πριν από οποιαδήποτε αντιμετώπιση - θεραπεία.

Σε ένα σύγχρονο κέντρο που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες, προτεραιότητά μας είναι ο εξεταζόμενος να έχει τη δυνατότητα πλήρους κλινικής εξέτασης, επιστημονικής επεξήγησης των προβλημάτων του, σωστής κλινικής και εργαστηριακής τεκμηρίωσης της διάγνωσης και στη συνέχεια ολοκληρωμένης αντιμετώπισης του προβλήματός του.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για εξέταση στο ιατρείο στη Λεμεσό (Κύπρο) ζητώντας την υπηρεσία για την οποία θέλετε να εξετασθείτε.

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am