ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

 

Εσείς ελέγξατε το σάκχαρο σας;

 

Μπορεί ένα άτομο να έχει για αρκετό καιρό (ακόμα και πολλά χρόνια) αυξημένες τιμές σακχάρου (σακχαρώδη διαβήτη) και να μην το αντιληφθεί. Αυτό έχει ως αποτελέσμα βλαβερές επιπτώσεις στο σώμα και κυρίως στα αγγεία του. Προκαλείται λοιπόν προοδευτικά αλλοίωση στο εσωτερικό των αγγείων (συνήθως αθηροσκλήρωση) η οποία οδηγεί σε στένωσή τους. Εάν ένα αγγείο στενέψει πολύ, υπάρχει κίνδυνος απόφραξής του. Εάν αυτό γίνει σε αγγείο που αιματώνει την καρδιά, αυτό το ονομάζουμε έμφραγμα μυοκαρδίου. Εάν συμβεί σε αγγείο που αιματώνει τον εγκέφαλο αυτό, το ονομάζουμε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ήπια κόπωση ή συχνές ουρολοιμώξεις μπορεί να κρύβουν σακχαρώδη διαβήτη.

Εάν επίσης διψάτε πολύ ή νιώθετε ξηρότητα στο στόμα, πηγαίνετε πολλές φορές στην τουαλέτα για ούρηση και έχετε χάσει βάρος πρέπει άμεσα να συμβουλευτείτε γιατρό για έλεγχο του σακχάρου σας.

 

 

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am