ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!


ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

Επιστρέψαμε πίσω από τις καλοκαιρινές διακοπές!

Κάποιοι με λίγα κιλά περισσότερα, κάποιες με έντονη τριχόπτωση, κάποιοι με αίσθημα κόπωσης (ναι, μετά τις διακοπές), κάποιοι με ταχυκαρδίες, κάποιοι που δεν μπορούν να κοιμηθούν και κάποιοι που ..κοιμούνται περισσότερο και δεν ξυπνούν το πρωί!

Κάποιοι μαυρισμένοι από τα θαλάσσια μπάνια (και σίγουρα με περισσότερη βιταμίνη Δ στο σώμα τους) και κάποιοι που πήγαν στο βουνό.

Σίγουρα μία επίσκεψη στο ENDO CENTER KAOURI θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κάποια (εώς και όλα -ναι, είμαστε αισιόδοξοι) τα προβλήματα που σας απασχολούν!!!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ στο 25 004 558

ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ:

ΠΡΩΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-1:30MM

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ (ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ) 4-7ΜΜ

#EndoCenterKaouri #endofsummer #καλόφθινόπωρο #bookyourappointmentontime #autumnishere #tel25004558

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις
Πρόσφατες αναρτήσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις κλειδιά
No tags yet.
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Classic
  • LinkedIn App Icon
  • Google Classic

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am