Προγραμματισμός ραντεβού στο Endo Center Kaouri


Σας ευχόμαστε, η νέα χρονιά 2018 να είναι γεμάτη υγεία,χαρά, αισιοδοξία, ευτυχία και χαμόγελα σε όλους!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και τη συνεργασία σας.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης των διαθέσιμων ραντεβού, παρακαλούμε:

α) Οι ασθενείς οι οποίοι έχουν ήδη εξετασθεί και διαθέτουν φάκελο στο Endo Center Kaouri, να προγραμματίζουν έγκαιρα την επόμενή τους επίσκεψη.

β) Οι ασθενείς που επιθυμούν να εξετασθούν για πρώτη φορά να δείξουν κατανόηση για το χρόνο εξέτασή τους.

Σε περίπτωση ΑΜΕΣΗΣ ανάγκης εξέτασης, η ιατρός ενημερώνεται πάντα και εφόσον υπάρχει δυνατότητα, δίνεται ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Σε περίπτωση αδυναμίας εξυπηρέτησής σας, στο κέντρο μας (ΒΑΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ), θα γίνεται υπεύθυνα παραπομπή.

Στόχος μας και αυτή τη χρονιά είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών με τον κατάλληλο και επαρκή χρόνο για τον ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, χωρίς μακρόχρονη αναμονή και ουρές εντός του ιατρείου.


Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις
Πρόσφατες αναρτήσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις κλειδιά
No tags yet.
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Classic
  • LinkedIn App Icon
  • Google Classic

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am