ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ CORONAVIRUS

Βιώνουμε ΟΛΟΙ μια πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία του νέου κορονο-ιού SARS -CoV-2 που προκαλεί την δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια COVID-19. Μείναμε σπίτι σε καραντίνα, #ΜένουμεΣπίτι για να προστατέψουμε όλα τα άτομα που είναι ευπαθή: Τους γονείς ή τους παππούδες μας, άτομα που έχουν προβλήματα υγείας, συγγενείς, φίλους. Το έχουμε πετύχει ΕΩΣ ΤΩΡΑ σε μεγάλο βαθμό. Ο αγώνας και η προσπάθεια ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ. Πρέπει ΟΛΟΙ να νιώθουμε περήφανοι που συμβάλλουμε σε αυτό αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ όσο κουραστικό και αν μας φαίνεται πολλές φορές.

Η ΝΕΑ πραγματικότητα, ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ συνεχίζουν με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ την ασφάλεια όλων, όσο ο νέος αυτός ιός ο οποίος για κάποιους θανατηφόρος (ευτυχώς λίγους αλλά κάποτε όχι προβλέψιμο για ποιους) κυκλοφορεί αναμεσά μας


Για να προστατευτούμε όλοι, ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθούνται ΑΥΣΤΗΡΑ κάποιοι κανόνες για να εξετασθείτε:


1. Υποχρεωτική ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΝΤΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ σε όλους του χώρους η οποία δεν μετακινείται


2. Προσέλευση στο ιατρείο ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ τόσο για εξέταση όσο και για άλλα διαδικαστικά θέματα (πχ συμπλήρωση απαίτησης ασφαλειών- claim)


3. Γίνεται προσπάθεια τα έντυπα ΚΑΙ οι συνταγές (σε όσους δύναται) θα αποστέλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μετά το ραντεβού σας στο email που θα μας έχετε δώσει.


4. Είσοδος στο ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ -ένα ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ -(Εάν το άτομο χρειάζεται συνοδία το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ραντεβού θα μεταφέρθει σε μεταγενέστερο χρόνο που οι φορείς του ιου στην κοινότητα θα είναι λιγότεροι)


5. Υποχρεωτική ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΕΠΑΦΑ και χρήση αντισηπτικού χεριών ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ στο ιατρείο, Η /ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ


6. Οι εγκυμονούσες θα εξετάζονται κατά προτεραιότητα ΜΑΖΙ ΜΕ άτομα ευπαθών ομάδων ή άνω των 65 ετών - θα εξετάζονται μετά τις εγκυμονούσες αλλά ΠΡΙΝ από τους υπόλοιπους


7. Παρακαλείσθε να είστε απόλυτα συνεπείς στην ώρα του ραντεβού σας


9. Για να εισέλθετε στο ιατρείο ΠΡΕΠΕΙ να έχει εξέλθει ο προηγούμενος ασθενής


10. Στον προγραμματισμό του ραντεβού σας ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρετε ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ όπως βήχα, κόπωση, διάρροια, πυρετό, μυαλγίες, πόνο στο λαιμό. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


11. Εάν έχετε κάνει αναλύσεις αίματος ή άλλες εξετάσεις πχ τεστ οστεοπόρωσης, παρακαλούμε να αποστέλλονται 1-2 μέρες πριν το ραντεβού σας με email στο endocenter.kaouri@gmail.com


12. Συστήνουμε ως τρόπο πληρωμής την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ή κατάθεση μέσω τράπεζας ΠΡΙΝ από το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ :

-ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΌΤΙ ΤΟ ΑΝΟΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ εάν είναι σε καλή κατάσταση.

- Να κοιμάστε ποιοτικά, να ξεκουράζεστε επαρκώς

- Nα γυμνάζεστε 20 λεπτά ΚΑΘΕ μέρα, να τρώτε 2 μερίδες φρούτων και 2 σαλάτες κάθε μέρα

- Να λαμβάνετε κάποια συμπληρώματα διατροφής (πάντοτε μετά από τη συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας ή του Διατροφολόγου σας).

- Να φοράτε τη μάσκα σας. Εάν είναι επαναχρησιμοποιούμενη υφασμάτινη, χρειάζεται ΠΛΥΣΙΜΟ-ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

- Να πλένετε συχνά τα χέρια και να μην τα ακουμπάτε για κανένα λόγο στο πρόσωπο ΟΥΤΕ να ακουμπάτε τη ΜΑΣΚΑ χωρίς να έχετε νωρίτερα πλύνει τα χέρια ή έστω να έχετε βάλει ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ

- Μην μαζεύεστε σε σημεία που παρατηρείτε ότι υπάρχουν ήδη αρκετά άτομα

- Κρατάτε αποστάσεις 2 μέτρων


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

Με εκτίμηση,

Δρ Στέλλα Καουρή

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ


#ΜένουμεΣπίτι #StaySafe #EndoCenterKaouri #DrKaouri #ProtectEachOther #Covid_19
Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις
Πρόσφατες αναρτήσεις
Αρχείο
Αναζήτηση με λέξεις κλειδιά
No tags yet.
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Classic
  • LinkedIn App Icon
  • Google Classic

Subscribe for Updates and news of our Medical Center

Endo Center Kaouri © 2021 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 24/1/21 ώρα  11am