Αναζήτηση
  • Dr Stella Kaouri

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ για τακτικά περιστατικά ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Βιώνουμε ΟΛΟΙ μια πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία του νέου κορονο-ιού SARS -CoV-2 που προκαλεί την δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια COVID-19. Μείναμε σπίτι σε καραντίνα, #ΜένουμεΣπίτι για να προστατέψουμε όλους: Τους γονείς ή τους παππούδες μας, άτομα που έχουν προβλήματα υγείας και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, και το έχουμε πετύχει ΕΩΣ ΤΩΡΑ. Πρέπει ΟΛΟΙ να νιώθουμε περήφανοι που συμβάλαμε σε αυτό αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Από τις 16/3/20 σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, ΔΕΝ εξετάζονταν εντός ιατρείου τακτικά περιστατικά. Μετά τη νέα ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που δημοσιεύτηκε στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ στις 24/4/20, επιτρέπεται η εξέταση ΕΝΤΟΣ ιατρείου και μη επείγοντων περιστατικών η οποία θα ξεκινήσει από 28/4/20.

Εντούτοις "η επιστροφή στην κανονικότητα" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Θα υπάρχει για όλους μια ΝΕΑ πραγματικότητα με ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟΧΟ την ασφάλεια όλων.


Για να προστατευτούμε όλοι, ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθούνται ΑΥΣΤΗΡΑ κάποιοι κανόνες για να εξετασθείτε:


1. Υποχρεωτική ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΝΤΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ σε όλους του χώρους η οποία δεν μετακινείται


2. Προσέλευση στο ιατρείο ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ τόσο για εξέταση όσο και για άλλα διαδικαστικά θέματα (πχ συμπλήρωση απαίτησης ασφαλειών- claim)


3. Εως και 17/5/20 ΔΕΝ θα συμπληρώνονται, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΕΝΤΥΠΑ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ. ΟΛΑ τα έντυπα ΚΑΙ συνταγές (σε όσους δύναται) θα αποστέλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μετά το ραντεβού σας στο email που θα μας έχετε δώσει.


4. Είσοδος στο ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟ -ένα ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ -(Εάν το άτομο χρειάζεται συνοδία το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ραντεβού θα μεταφέρθει σε μεταγενέστερο χρόνο που θα χαλαρώσουν τα γενικότερα ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ μέτρα στη χώρα μας)


5. Υποχρεωτική ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΝΕΠΑΦΑ και χρήση αντισηπτικού χεριών ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ στο ιατρείο, Η /ΚΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ


6. Οι εγκυμονούσες θα εξετάζονται πρώτες στο πρόγραμμα


7. Άτομα ευπαθών ομάδων ή άνω των 65 ετών θα εξετάζονται μετά τις εγκυμονούσες αλλά ΠΡΙΝ από τους υπόλοιπους


8. Παρακαλείσθε να είστε απόλυτα συνεπείς στην ώρα του ραντεβού σας


9. Για να εισέλθετε στο ιατρείο ΠΡΕΠΕΙ να έχει εξέλθει ο προηγούμενος ασθενής


10. Στον προγραμματισμό του ραντεβού σας ΠΡΕΠΕΙ να αναφέρετε ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ όπως βήχα, κόπωση, διάρροια, πυρετό, μυαλγίες, πόνο στο λαιμό. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


11. Εαν έχετε κάνει αναλύσεις παρακαλούμε να αποστέλλονται 1-2 μέρες πριν το ραντεβού σας με email στο endocenter.kaouri@gmail.com


12. Συστήνουμε ως τρόπο πληρωμής την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΩΣ 17/5/20 ή κατάθεση μέσω τράπεζας ΠΡΙΝ από το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

Με εκτίμηση,

Δρ Στέλλα Καουρή

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ


#ΜένουμεΣπίτι #StaySafe #EndoCenterKaouri #DrKaouri #ProtectEachOther #Covid_19
329 προβολές

Endo Center Kaouri © 2020 All rights reserved ®  

 

Για να χρησιμοποιείτε αυτό τον ιστοτόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης (μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικότερα κάνοντας κλικ στο πράσινο κουμπί "'Όροι χρήσης" στο Δεξιό μέρος της σελίδας)

Οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτήν την ιστοσελίδα είναι ενημερωτικού και μόνο χαρακτήρα και είναι γραμμένες σε απλή γλώσσα . Ως ενημερωτικές μόνο,  πρέπει να θεωρηθούν και οι πληροφορίες που παρέχονται από ιστοσελίδες  οι οποίες αναδύονται ως εξωτερικοί σύνδεσμοι από την παρούσα ιστοσελίδα είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Τα περισσότερα κείμενα είναι γραμμένα σε μη ιατρική ορολογία και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις οι οποίες δημοσιεύονται σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά.

Τα κείμενα αυτά προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς συνοπτικής ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων. Αποτελούν γενικότερες πληροφορίες και σε καμία περίπτωση δεν έχουν εφαρμογή στο σύνολο των ασθενών ούτε μπορεί  να θεωρηθούν ως ιατρικές συμβουλές. Η αναγκαιότητα διενέργειας ή μη, μίας διαγνωστικής εξέτασης, καθορίζεται με βάση τη διαγνωστική προσέγγιση που ακολουθεί ο εκάστοτε θεράπων ιατρός, καθώς δεν έχουν εφαρμογή όλες οι εξετάσεις στο σύνολο των παθήσεων ή/και των ασθενών.

Σε καμία περίπτωση οι πληροφορίες αυτές δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση του ασθενούς και σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή/και σημείων σας συμβουλεύουμε να απευθύνεστε σε ιατρό για σωστή ιατρική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 

Η ιστοσελίδα αυτή κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα wix.com  Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα αυτή ελήφθησαν από την πλατφόρμα wix.com πλην μερικών που ανήκουν στην προσωπική συλλογή της ιατρού Σ. Καουρή Ενδοκρινολόγου - Διαβητολόγου.

 

Το λογότυπο και το όνομα Endo Center Kaouri υπόκεινται σε καθεστώς κατακράτησης πνευματικών δικαιωμάτων.

Η βέλτιστη εμφάνιση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται μέσω Chrome.

Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης στις 1/8/20 ώρα  1AM

Subscribe for Updates and news of our Medical Center